Houten vloeren

Houten vloeren met stijl

Je vloer is de basis van jouw huis, een belangrijke keuze die met zorg en aandacht moet worden gemaakt. Bij ons begrijpen we dat jij graag de vloer wilt ervaren voordat je een beslissing neemt. Daarom nodigen wij jou van harte uit om onze showroom te bezoeken, waar jij op je gemak kunt rondkijken. Ontdek een uitgebreide collectie houten vloeren, elk met een unieke uitstraling en van topkwaliteit. Alles onder één dak. Kom langs in de showroom en ontdek welke vloer perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

Onze leveranciers in houten vloeren

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Vivafloor vloeren zijn nauwelijks van echt hout of tegels te onderscheiden. Dus je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Dutch Interior Group is een leverancier van houten vloeren, parket, laminaat, PVC, ondervloeren en traprenovaties. De meeste producten hebben zij altijd op voorraad en daardoor garanderen wij een snelle levertijd voor onze klanten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Cotap is een full-service vloerengroothandel. Als full-service vloerengroothandel zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vloerencollecties en concepten. Zij inventariseren continu de behoefte van consumenten en vertalen dat naar unieke vloerconcepten.

Assortiment &

Mogelijkheden

PVC vloeren

$

Laminaat

Kurk

$

Houten vloeren

$

Tapijt/Vinyl

Traprenovatie

$

Stel een vraag?

Extra grote stalen van houten vloeren
Voor ieder budget een kwaliteit vloer
Bezoek onze vloerenwinkel
Een uitgebreide collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit
Vloer reparatie

Samen een project starten?

Neem contact op met onze specialisten voor een goed & vrijblijvend advies. Wij helpen je graag!

Bel ons

Bezoek ons

Spuistraat 104
3481 HT Vlissingen