PVC-Vloeren

Ontdek de mogelijkheden van PVC

Je vloer is de basis van je huis, een keuze die met zorg gemaakt moet worden. Wij begrijpen dat je graag de vloer wilt ervaren voordat je beslist. Daarom nodigen we je van harte uit om onze showroom te bezoeken, waar je op je gemak kunt rondkijken. Een uitgebreide collectie PVC vloeren en topmerken, allemaal onder één dak. Kom langs in de showroom en ontdek welke vloer perfect past bij jouw stijl.

Onze leveranciers in PVC vloeren

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Vivafloor vloeren zijn nauwelijks van echt hout of tegels te onderscheiden. Dus je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Dutch Interior Group is een leverancier van houten vloeren, parket, laminaat, PVC, ondervloeren en traprenovaties. De meeste producten hebben zij altijd op voorraad en daardoor garanderen wij een snelle levertijd voor onze klanten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

PPC (Plinten & Profielen Centrale werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf in randafwerking is uitgegroeid tot de flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten. Zij leveren  vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking, en producten voor installatie, afwerking en onderhoud.

De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen. Kies je voor een vloer, kies dan bewust.

Als je op zoek bent naar een vloer voor het hele gezin is pvc een van de betere opties. De diverse hout- en tegeldecors bootsen de natuurlijke uitstraling van een houten vloer uitstekend na, maar pvc heeft een stuk minder onderhoud nodig. Daarnaast zijn diverse pvc decors ook verkrijgbaar als traprenovatie. Zo creëer je eenheid in je woning door de vloer van de benedenverdieping door te laten lopen op de trap en bovenverdieping.
Assortiment &

Mogelijkheden

PVC vloeren

$

Laminaat

Kurk

$

Houten vloeren

$

Tapijt/Vinyl

Traprenovatie

$

Stel een vraag?

Extra grote stalen van houten vloeren
Voor ieder budget een kwaliteit vloer
Bezoek onze vloerenwinkel
Een uitgebreide collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit
Vloer reparatie

Samen een project starten?

Neem contact op met onze specialisten voor een goed & vrijblijvend advies. Wij helpen je graag!

Bel ons

Bezoek ons

Spuistraat 104
3481 HT Vlissingen